Calendar

Daily Temple Hours and Schedule

Morning Monday – Friday 7:00 AM – 30 min Shodai 7:00 AM Open
    7:30 AM – Morning Gongyo  
  Saturday 8:00 AM – 30 min Shodai 8:00 AM Open
    8:30 AM – Morning Gongyo  
  Sunday 8:00 AM – Morning Gongyo 7:30 AM Open
       
Evening Monday – Friday 6:00 PM – 30 min Shodai  
    6:30 PM – Evening Gongyo  
  Saturday 5:00 PM – 30 min Shodai  
    5:30 PM – Evening Gongyo  

Ceremonies for October 2017

October 1, 2017 10 AM Kofu Shodai
October 7, 2017

October 8, 2017

6 PM Oeshiki Otaiya                                                                                                                                                   10 AM Oeshiki Goshoto-E
October 15, 2017 10 AM 1 Hour Shodai
11 AM Introduction Mtg                                           Young Adult Meeting 
October 22, 2017 10 AM 1 Hour Shodai
11 AM Memorial Ceremony                          Coordinators Meeting

October 29, 2017                    10 AM Ceremonial Gongyo & 1 Hour Shodai 


Please see the full monthly schedule by clicking the link below.                                

2017 October Schedule

2017 November Schedule

2017 Overseas Believers Tozan and Gokaihi Ceremony Schedule

2017 Tozan Schedule